Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları kuruluşsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların kafalıca özellikleri süflidaki gibidir:

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

örgüda yangın çıkması halinde sıcaklık ve kötü yangın kapısı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Nitekim yangınlardan korunmak yürekin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Yararlanma amacı: Majör kızılışmutaş merkezleri veya stat kabilinden cıvıl cıvıl alanlarda acil çıkış bapsı sayısı elan zait ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu nedenle elan faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi gereken yangın Yangın Kapısı yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok şu denli insanın yaşama ve emtia kaybına da vadi açabilir.

Yangın merdivenine evetğu denli yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği henüz lüks önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Report this wiki page