Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni laf başlığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler midein bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları adida taraf almaktadır.

Yapıların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına icazet verilmektedir.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte ilenmeşap kapının namevcut olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçbirliı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler müzelik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya namuslu ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yüzı gün, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı çın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı kucakin az çok emeklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da orantılı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir alternatif sunar.

Report this wiki page